Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Neverwinter társaság?

Neverwinter társaság?

Figyelt kérdés
Hol találhatnék magyar játékosokat akik szívesen játszanának rendszeresen pár fős csapatban? Nem klánra gondolok, hanem pl magányos playerekre akik társaságra vágynak, vagy kezdőkre.

2019. szept. 27. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is most 19-én kezdtem, 36-os szintű vagyok. Keresgéltem volna, de a player (nameg a klán) keresés sem olyan egyszerű. Csak ha fent vannak, asszem akkor lehet rákeresni valakire. Vagy ha éppen meglátsz mondjuk egy magyar nevűt, akkor közvetlen vele beszélsz. Jó játék, és igazából egy csapatban mindig izgalmasabb, de sajna nem nagyon találkozok magyarokkal.

Ha még érdekel (és még nyomod), akkor összefuthatunk. Bár nem nagy a tudásom a játékban (csak az alapok, ilyen fejlesztések nem nagyon érdekelnek pl), de szívesen társulnék néha-néha. A nevem Kris Chandler a játékban.

2021. febr. 24. 08:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Guild (céh) akart lenni a klán amúgy csak félreírtam.
2021. febr. 24. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!