Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Call of duty szériák?

Call of duty szériák?

Figyelt kérdés
Cod szériák közül, az lehet mw vagy black ops, érdekelne egy olyan amelyik hasonlít a cs:go játék menetehez, vagyis 5v5 meccsek, aki több kört nyer az a győztes csapat, cod bol gondolom a fegyver változatosság nem hiányzik, és egy battle royal rész is érdekelne ami hajol láttam codbo 4 ben van, viszont ennek akkor van 5v5 csapat harci módja? Vagy kivételesen battle royal?

2019. szept. 27. 08:43
 1/8 anonim válasza:
100%
Cod uj resze. A tovabbfejlesztert seach & destroy. Plusz lesz neki bf szeru nagy map. Jovohonapban jon ki
2019. szept. 27. 08:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Search & destroy az rendben van, és bf részt nem értem, meg az új részt sem? Van egy újabb amit még nem láttam ezek szerint, tudnád pontosítani a nevet, ha megkerlek?
2019. szept. 27. 09:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Újrakezdik a Modern Warfare sorozatot, simán Call of Duty Modern Warfare néven fut majd, ez az új rész jön október 25-én. Ebben lesz egy új játékmód ami a Battlefield Conquest játékmódjára hajaz. Nagy pálya, több terület foglalása, helikopter és tank vezetése.

Battle Royal csak a Black Ops 4-ben van, ebben van 3 "játékmód". 1. amiben mindenki egyedül harcol mindenki ellen. 2. Amiben két fős csapatok harcolnak. Illetve egy 3. amiben 4 fős csapatok vannak egymás ellen. Ez nem simán két csapat, hanem 100 fő összesen és az elosztva az adott csapatfőkkel.

Mint ahogy az első válaszoló írta, talán a Search and Destroy játékmód hasonlít a CS:GO játékmenetéhez. X fős csapatok egymás ellen, bombát kell letenni/hatástalanítani, csak a kör végén éled újra mindenki és aki több kört nyer az győz. Ez a játékmód kb az összes CoD részben megtalálható, max a csapat létszám változó, de hogy melyik részben hány fős azt pontosan nem tudom.

2019. szept. 27. 11:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Igy már érthetőbb, utána is néztem blizzard oldalán láttam, partner game ként van tekintve mind 2 cod, a bo4 es megvehető a mw majd utólag október 25 iken. Hülye kérdés de az árát gondolom nem lehet már mostantól megmondani, bár a bo4 es hez viszonyítva lehet rá esély hogy ez is 40 euro lesz, talán 60?
2019. szept. 27. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kint van már az ára Battle.net-en is, 60 euró a Standard kiadás. BO4-nél csak a Battle Edition kerül 40 euróba, ez csak a multiplayer és Battle Royal játékmódot tartalmazza, a Zombi módot nem. Meg hát már 1 éves játék. A legtöbb játék ma már 60 euróba kerül megjelenéskor.
2019. szept. 27. 12:49
 6/8 anonim válasza:
100%
elég régóta 60 euróba kerülnek:) magyarba 21e ft lesz. bo 4 et felejtsd el ha cs go-s kell. mivel az falon futkározós. szerintem várd meg az új részt.
2019. szept. 27. 20:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem cs:go felepitesu kell, ép ez érdekel, falon mászás, slide, double jump, melee takedown.. Amik csgo ban vagy nincsenek vagy csak simán hadonaszok a késsel. A hasonlítast egy mecs lezajlasahoz mertem, vagyis search and destroy legyen benne! Ne csak team death match, vagy free for all.
2019. szept. 28. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
#6: A Black Ops 4 NEM falon futkározós.
2019. okt. 5. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!