Elég sok Minecraft Note Block-os videót látok manapság a youtube-on. Hogyan csinálják meg?
Figyelt kérdés
Most nem arra vagyok kíváncsi hogy hogy működik, redstone jel, különböző blockokat alá tenni stb. Hanem arra hogy mi alapján hangolják be őket? Tegyük fel, hogy én meg akarom csinálni a Believer note block verzióját... Hogyan tudom megállapítani, hogy hányszor kell ráüssek? Ehez van valami külön program vagy csak ennyire jó a zenei érzékük?2019. szept. 26. 17:07
1/3 anonim válasza:
általában stúdió programba betöltik az adott számot, utána mehet a mókolás, vagy adott célra való modot használnak, pl.
2/3 anonim válasza:
Szimplán zenei érzék, ha tudsz alapvető kottaíró programot használni (pl MuseScore), gyerekjáték. Számomra se nehéz, viszont nagyon sok időbe telik egy ilyen megcsinálása (ahogy haladsz a szám "írásával" ~ blokkok letételével, csak úgy tudsz ellenőrizni sokszor, hogy az elejétől meghallgatod). Illetve megnézed az adott számot, melyik a legmélyebb-legmagasabb hang, és azáltal optimalizálod a hangnemet.
(ha érdekel az én "régebbi" hasonló munkásságom: https://www.youtube.com/watch?v=TZe9uCc-3LA )
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. szept. 27. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!