Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Holoszobák Budapesten?

Perla22 kérdése:

Holoszobák Budapesten?

Figyelt kérdés

Kedves Fórumozók!

Érdeklődni szeretnéd Budapest jelenlegi legjobb holoszobáiról. A VR Galaxy-ben már jártam, nagyon tetszett, de érdekelne, van-e Budapesten jelenleg még ennél is jobb technika vagy lehetőségek. A VR Galaxy-ben a kép sokszor zavaróan csíkos vagy homályos volt, nehezen hittem el, hogy tényleg ott vagyok, amit magam körül látok, mert a látvány távoli is idegen maradt. Ennek ellenére voltak nagyon jó programok, amiket nagyon élveztem, és ezért mindenképp felejthetetlen élmény! De van-e ma Pesten olyan holoszoba, ami ennél is jobb már? Továbbá témák érdekelnének jobban: Star trek TOS/TNG, Harry Potter, síelős/síugrós, csillagászati, dinoszauruszos, F1. Utóbbi 3 a VR Galaxy-ben is van, de hátha másutt is van még hasonló. Az első 3 érdekelne fokozottan, létezik-e olyan hely, ahol van ilyesmi? Esetleg olyan, ahol nem gépbe kell ülni, hanem egy sötét szobában sétálni is lehet (mint pl. amilyen a dinoszauruszos volt az Arénában.

Köszönöm előre is!

2019. szept. 21. 09:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!