Van olyan aki már nyert lottón vagy ismer valaki a környezetében olyan személyt aki nyert?
Vagy ismerték e olyan személyt aki egyik napról a másikra meggazdagodott ?
En nem igazán hiszem ebben a lottó fő nyeremenybe, ti hogy vagytok ezzel ?
őszintén? Ha én nyernék, első dolgom lenne elköltözni jóóóó messzire. A környezetedben hamar feltűnik, ha eddig nem volt kocsid, hirtelen lesz kocsi, ház, új bútorok stb és senkinek meg nem mondanám hova mentem vagy mit csinálok, így nem is csoda ha nem hallasz róluk.
Volt barátnőm egyik nagymamája nyert egyszer egy szép nagy összeget (pár tíz milliót), ők kiosztották az unokák közt a nagy részét.
1) a bank - jelen esetben az állam - MINDIG nyer a lottón, úgy van megalkotva, hogy még véletlenül sem bukhat rajta hosszútávon
2) személyesen nem ismerek senkit, de nagyon sokat hallani lottónyertesekről, akik elverték a nyereményt és lecsúsztak
3) azt hiszem Németországban 1 hónapig fel sem veheted a nagy összegű nyereményt, hogy "megnyugodj", tudd kezelni a dolgot, még pszichológushoz is elküldenek azt hiszem, de ebben nem vagyok biztos. Én speciel ezt tenném, ha nyernék, de nem lottózok, mert tudom, hogy felesleges. Matematikailag kisebb az esély, hogy nyerjek, minthogy veszítsek, és én "hiszek" a matekban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!