Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki meg mondaná hol lehet...

Valaki meg mondaná hol lehet le tölteni az Assassin's Creed Black Flag-ot? Torrentel

Figyelt kérdés

A játék maga megvolt de kölcsön adtam és törötten kaptam vissza a dvd-t viszont még nem volt alkalmam játszani és most nagyon szeretném ,

4 helyről le töltöttem az első ment de miután állítottam a grafikán azt írta ki indítsam újra na azóta nem megy nem hogy az de másik se mi lehet a gond?Erős gépem van eddig mindent vitt az idei játékokat is szóval nem értem mi lehet

Köszönöm a válaszokat

2019. szept. 18. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Töröld ki a mentésedet a dokumentumok/ubisoft mappából aztán lépj be a játékba. A mentéssel lesz gond nem a torrentel.
2019. szept. 18. 19:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Így sem indul el azt írja ki AC4BFSP működésè leállt és ennyi Directx is próbáltam régebbit és újabbat is meg minden hozzá való programot velük és nélkülük sem indul el mindig ezt írja ki
2019. szept. 18. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

"A játék maga megvolt de kölcsön adtam és törötten kaptam vissza a dvd-t viszont még nem volt alkalmam játszani és most nagyon szeretném ,"

Figy ha lefényképezed a törött DVD-t én szívesen küldök hozzá torrentet, warezt részemről nem pártolom, de szerintem így korrekt a dolog.

2019. szept. 19. 01:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy már ki vágtam a szemétbe mérgemben
2019. szept. 19. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!