Hearthstone alapok?!
Sziasztok!
Újra elkezdtem vele játszani, régebben csak pár meccset, de most eléggé beleásnám magam, lenne pár kérdésem.:
-Hogyan lehet dustokat szerezni amivel kártyát tudok craftolni?
-Van egy rakat kártyám, de amiket összerakok paklikat szedett vedettnek érzem. Viszont nem merem őket betörni, mert mi lesz ha pont kéne az a kártya?
-Össze kéne állítanom egy paklit, mit ajánlotok? Hunter, warrior és rogue kasztokkal szeretek játszani. Gondoltam arra, hogy minden kártyámat amit lehet betöröm és keresek egy deck kódot ami jónak tűnik és úgy lecraftolom.
-illetve mi az a wild mode és miért jó az és hogyan tudom aktiválni?
Szóval ilyen tök alap dolgokat nem tudok ehhez kellene segítség. Előre is köszönöm ha valaki válaszra szánja az idejét. :)
1. Dustot aréna grindolással tudsz szerezni (összátlagos 6-7 winnél már folyamatosan tudsz játszani, ha van időd és kb 300 goldod kezdésnek), vagy bankkártyával
2. Legendary-t soha ne dustolj, bármekkora is a kísértés. Tudom, most nem kell egy csomó, de később majd igen és akkor nagyon szomorú leszel
3. A "minden kártyámat betöröm és lecraftolok egy jó deck-et" egy csapda, mert a standard-ben használható kártyák kétévente változnak, ahogy az új kiegek lökik ki a régebbiket, tehát rá leszel kényszerülve arra, hogy már előre farmold a játékot (vagy a blizzard szempontjából ideális esetben költsél és költsél)
4. tempostorm.com, tier1-tier2-es paklik közül válassz
5. wild mode-ban a játék összes kártyája használható, a play-> pakliválasztó menüben jobb oldalt a kaszt és a "casual/ranked" felett van egy gomb, azzal tudsz váltani. Ha wild paklit építesz, az nem igazán fog "elinflálódni", mert az ebben a módban legjobbnak számító paklik nem sokat változnak, ahogy jönnek ki az új kiegek, legfeljebb kicserélődik bennük 1-2 lap, és tényleg ritka esetben egy új pakli feltör az élre. Standard-ben sokkal nagyobb hatása van egy-egy kiegnek a legjobb paklik összetételére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!