For Honor-hoz muszáj az Xbox Live?
Figyelt kérdés
nem enged rá menni csak ha még lefrissitek 30 GB-t azért kérdem hogy ha lefrissitem akkor muszáj hozzá az Xbox live vagy csak elég a sima net mint a Division-ál is van?2019. szept. 17. 11:23
1/4 anonim válasza:
for honor-nak van single player része, de az elenyésző, a lényeg a multin van, amihez kell a gold előfizetés (ne keverd a sima xbox live-val, ami kb olyan szintű mint egy steam fiók, ingyenesen regisztrálod).
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy ha a single részét szeretném tolni azt lehet előfizetés nélkül is?
2019. szept. 17. 11:34
3/4 anonim válasza:
persze, a single részéhez elég az xbox live, ez az ingyenesen regisztrálható microsoft fiók, az xbox live GOLD előfizetés csak akkor kell, ha multizni is szeretnél vele, ha olyat nem akarsz, akkor nem kell gold, csak a sima ingyenes regisztráció.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm :)
2019. szept. 20. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!