Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Farming Simulator 19-ben...

B~Way kérdése:

Farming Simulator 19-ben hogyan tudok akár 2M terményt szállítani?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy most le töltöttem egy modot amiben a pótkocsimnak a nyersanyagbírása 2 millió.

namármost én azt megpakoltam tele mert van 2 órmótlan nagy földem amiben egy karika kb 1 millió szójabab( például).

Nem jó hogy egyedül játszok (mert tört játék) próbálnám nevelni a lovakat,disznókat,de közben ahogy segédmunkással csináltatom a munkákat(szántás,aratás) folyamatosan rohanjak a kocsival mert megtelt a raktere a kombájnnak.

Egymagamra ez sok viszont mind kell :D

Át írtam a kombájn méretét is 2M-ra. az meg se bír mozdulni 500.000 után sem.

Próbáltam hogy át írom a motorjának az erősségét de hiába lett 12.000 lóerős semmi nem történt. ugyan olyan gyenge :(

Mit tudtok javasolni? Ti meg tudtátok már ezt oldani esetleg olvastatok már erről valahol korábban?

Köszönöm a válaszokat és a segítséget! :)

2019. szept. 11. 16:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!