Hogyan lehet elérni Pokémon GO-ban, hogy 1-1 adott teremből valaki kiüsse a pokémonomat?
Jelen vagyok olyan termekben, amelyek kevésbé frekventált helyen vannak. Vagyis a pokémonjaim hetekig (szerencsésebb esetben napokig) ott szobroznak, mert másik csapatból származó játékos nem jár arrafele vagy, ha mégis akkor nem foglalja el az adott termet.
Kérdésem a következő: Ti miként szoktátok elérni, hogy ne lustizzanak a pokémonjaitok hetekig 1-1 adott teremben? Hol lehet megkérni valakit, hogy legyen oly szíves és 1-1 adott teremből üsse már ki a pokémonomat...?
Ott marad szegény, amíg valaki arra nem téved és ki nem üti. Én kis falvakban láttam olyan gymeket, amelyekben már 250-300 napja voltak benn a pokék.
Tanács: gymbe sose tegyél "értékes" pokét, amivel harcolni szoktál stb. Mert úgyis megölik, vagy pedig bennragad. Fogsz ott helyben valamit és berakod azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!