Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezért bannolhatnak? Ha igen...

Ezért bannolhatnak? Ha igen mikor? (League of Legends)

Figyelt kérdés

Nem vagyok toxic játékos meg semmi, sose írok sértőt és bántót a chatbe, a chatben is alig írok. Nem vesztem el a meccset direkt. Egyszerűen csak van hogy néha muszáj kilépnem meccs közben vagy még a karakterválasztásnál, mert hirtelen közbe jön valami amiről természetesen nem tudtam. Hány ilyen után bannolhatnak? Vagy ha sokáig nem csinalom ezt megint, akkor nullázódik a “számláló”?

Valamint ha a meccset nem fogadom el akkor is kaphatok bannt?

2019. aug. 29. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha hősválasztásnál lépsz ki akkor utána 5 percig nem tudsz semmilyen játékra menni.

Ha nem fogadód el akkor pár alkalom után figyelmeztetést kapsz, és ha akkor is folytatód hogy nem fogadód el max akkor lehet belőle valami, de nem hiszem hogy bannolnak. Max mint a hősválasztásnál hogy X ideig nem tudsz játszani.

A menet közbeni kilépés már komolyabb téma. Meccs típusától függően 1-2 alkalom belefér, de ha sokszor afk-olsz vagy kilépsz akkor ott már komolyabb következmények is várhatóak, pláne ha ranked meccsen esik meg. Persze elsőnek onnan is csak figyelmeztetést kapsz hogy ez nem "szép" dolog de aztán...

2019. aug. 29. 23:51
 2/3 anonim ***** válasza:
LeaverBuster-t fogsz kapni. 5 meccsig 20 perces várolistán leszel.
2019. aug. 31. 03:40
 3/3 anonim ***** válasza:
62%

Mi az úristen jön közbe? Nem ülök le jàtszani,ha úgy néz ki hogy nem tudom befejezni! 5 éve jàtszom,és sosem léptem ki,nem rontom el több ember jàtékélményét!

Kedvencem volt,amikor a 25 éves csaj ranked meccs közepén elment teregetni,mert az anyja azt mondta neki kihúzza a konektort ha nem megy...meg hogy a jàték úgyis megvàr.

Istenem

2019. aug. 31. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!