Minecraft-ban hogyan lehet egyéni módban, net nélkül játszani?
Figyelt kérdés
Tehát nekem nem kell az, hogy szerverre fel tudjak lépni. Annyi elég, hogy egyéniben tudjak játszani és lehetőleg ne csak 30 napig legyen, hanem "örökre".2019. aug. 29. 12:52
11/13 he84 válasza:
Én pedig pár hete kényszerültem egyéb okból net nélkül egy időre, akkor is akartam Minecraft-ozni és nem ment net nélkül.
12/13 anonim válasza:
El lehet indítani a játékot net nélkül! Ha nincs internet, ki va írva, hogy Offline Play (Internet nélküli indítás). Ilyenkor nem lesz betöltve skin, stb. A Mester Mc-hez, megy egyéb ilyen sz..ok hoz kell, természetesen, mert az egy szerver!
13/13 Gofrisütő válasza:
TLauncherhez nem kell net. Java editionhoz is csak nettel kell bejelentkezni, utána akármikor elindítod a játékot offline is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!