Sims 3 eredeti?
Már eléggé régóta simsezek, viszont csak netről töltöttem le. Arra gondoltam mivelhogy álltalában eléggé könnyen ki dob, akad a játék meg hasonló, meg venném az eredetit.
Nos, nem tudom hogy mennyire lenne ez jó ötlet mert ha meg is veszem az eredetit, akkor kiegészítő hozzá nincs..
Ezért azon gondolkoztam hogy ha meg van az eredeti sims 3 akkor hozzá ha le töltöm ugyan így a kiegészítőket a netről, akkor ugyan ott vagyok ahol eddig és akkor is szintén majd fog akadozni?
1. Valószínüleg a géped gyenge, azért dob ki a játék azaz ha eredeti lenne is ugyanugy rosszabb a géped, mint kellene neki, kidobta úgy szintén
2. Kipróbálhatnád máshonnan leszedni a játékot, mert lehet az a letöltés buggos tulságosan.
3. Ha az összes kiegészítő fent van mai 100.000+os gép kellene hogy ne akadozzon, vagy gyors legyen. Törölj le pár felesleges kiegészítőt.
4. Eredeti nem mükődik crackelt kiegèszítővel. Vagy mind letöltött vagy az összes megvett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!