Melyik a legjobb autó a gran turismo sport ps4 játékban amit érdemes megvenni?
Amit én a legszívesebben vezetek a GT Sportban a szuperautók közül, az a Pagani Zonnda R. Nagyon erős, és hozzá iszonyatosan jól vezethető. Ezen kívül a Fittipaldi gépszörnye is egy nagyon nagon decens jármű. Jó a súlyelosztás, könnyű, elég erős, és jól vezethető. Ha GR1 is játszik, akkor engem a Porsche modern Lemans versenyautója győzött meg a legjobban, és a Mazda Vision Gran Turismo. Ha viszont szeretsz küzdeni az autóval, akkor a Mazda 787B-t is tudom jó szívvel ajánlani.
A Lambók és a Ferrarik nem igazán győztek meg. Pl az Enzo nem fékel olyan jól, a LaFerrari meg nekem a gyári beállításokkal picit himbálódzós. De ha megpróbálok állítani a futóművön, akkor is csak egy hajszállal lesz jobb érzésem a vezetése közben, és akkor se fog a Zonda R közelébe érni.
Kedves kérdező, Neked mik a tapasztalataid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!