Steamtől hogyan tudok játékot letölteni?
Figyelt kérdés
Vettem egy játékot és cd helyett csak egy papírkorong van amin az szerepel, hogy töltsem le a steamről + egy aktiváló kód.
A steamra regisztráltam és be is léptem, de a játékot csak megvenni engedni letölteni nem.
Hogyan tudom letölteni a játékot?
2019. aug. 23. 15:56
1/3 anonim válasza:
Hát mondjuk a kóddal, amit kaptál? A Steam nem tudja, hogy te vagy a Horvát Pistike, aki a Tacskóban vett egy játékot. Beírod a kódot bal alul és letöltöd a játékot.
2/3 anonim válasza:
Az asztali kliensben van a kód beváltás lehetősége, vagy itt:
Majd az asztali kliensben már a könyvtáradban találod, ahonnan letölthető a játék.
3/3 anonim válasza:
Steamen belül Games -> Activate a Product on Steam, majd megnyit egy ablakot, ott pedig már írja, hogy mit kell.
Ha beaktiváltad akkor meg fog jelenni a könyvtáradban, ott fogod tudni letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!