A Wolfenstein Youngblood az jó játék?
Steam felhasználói értékelés: 58% negatív
Metacritic felhasználói értékelés: 2.1/10
IGN (magyar) Vank Antal kritikája: 5.1/10
Nem úgy néz ki, hogy bárki szerint jó volna. Mindenhol a legalacsonyabb értékeléseket kapja, amit az adott oldal ki szokott osztani és a játékosok is utálják.
Ja... jó fos. :)
Tipikus komcsi "zomg erős nők omgomgomghomgbbq" az egész. Semmi új nincs benne, a vojsz ektorok hulladékok, a script béna, a beszélgetések kb a barátok közt szintjén vannak.
Nincs gond vele, egy coop spinoff a Wolf vilagaban. Mindig kell valami amin hozongeni lehet es bar van par aprobb hibaja a coop resze szerintem marha jol megvan csinalva.
Egynek szerintem kivalo, nem lesz maradando, de ha van kivel egyutt jatszanod, akkor arra 10-20 orara remek kikapocsolodas lesz. + nyomott aron jott ki eleve.
Minőségileg 10 ft-t nem ér.
Ha semmit nem vársz tőle csak annyi van, hogy 2 hibbant tinivel akiknek borzalmas beszólásiak vannak megyünk lövöldözünk azt csá.
Nem fogsz csalódni, de ha ennél többet. Akkor szerintem max 2 óra múlva le is törölted.
Nyomába nem ér a New Order dramaturgjainak. Olyan szövegek vannak benne hogy hajam égnek áll. Meg az elején az a hányás, ez így mi ?
Blazkowicz-ot mikor látta valaki hányni ?
Komolyan én vélelmezem azt is, hogy a készítők valami tudatmódosító alatt voltak mikor ezt csinálták. Mer ez a lövöldözéseket leszámítva egy tragédia.
Ha jól tudom egyébként meg is bukott.
Ja még annyi hogy belegondolva hogy miket pörgetem ki az elmúlt évtizedben. (Black Ops 1-töl kezdve Killzone 3,Halo Reach, Resistance 3-on át a Bioshock Infinite-ig.)
Én ennél szarabb játékot FPS műfajban nem tudnék mondani.
Ez nálam konkrétan (eddig) az évtized legrosszabb FPS-e
. Komolyan mondom ha mindenképp játszani akarsz vele a Codex verziót húzd le. Nehogy megvedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!