Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Call of Duty Advanced Warfare...

Fixum2012 kérdése:

Call of Duty Advanced Warfare A 3. pályán NEM TUDOM az "F" gombbal levenni a miniszterelnök bilincsét?! Sem lelőni, sem a "F" gombot másra állítva nem megy. Tudnátok megoldást?

Figyelt kérdés

2019. aug. 20. 06:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg youtubeon hogy kell
2019. aug. 20. 08:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ott is, - az összes tutorial-ban is, csak az van, "nyomja meg az "F / cselekvés" gombot.. Már nyomtam folyamatosan - morzéztam - ütöttem... átraktam más billentyűre a funkciót.. nyomtam Shift-el - Enterrel - Alt-al... Felrobbantottam gránáttal - lelőttem... NEM NYÍLIK a szemét.
2019. aug. 20. 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak annyi tippem van h kezd el a legutolsó mentéstől újra, hátha valami bug...én is játszottam vele, de nem emlékszem.. Nem nyomkodni kell az F-et mint a barom
2019. aug. 20. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Megnéztem Youtube-n nem is neked kell levenni, hanem a másik fickónak
2019. aug. 20. 12:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem kellene levennem a bilincset ... https://www.youtube.com/watch?v=qzC5ivYXR_4... 100%
2019. aug. 20. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálam is más vette le

De ha mondjuk letartva tartod?

2019. aug. 20. 22:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Szinte nincs, amit ne próbáltam volna... A bevetés újra-kezdése 3X... Kínomba felröhögtem, a folyosóról fejbe-lőttem az elnököcskét, - az ki/eldőlt (??), S A BILINCS a LEVEGŐBEN LEBEG továbbra is a "kiold" felirattal... Ez az 50 Gigás "bemásol és azonnal fut" COD játék-verzió. (tehát nem hiszem, hogy xart / bugost csináltak ennyi energiával.. Tökéletesen / gyorsan / szépen fut..
2019. aug. 21. 07:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor passz nézd meg a kommenteket ahonnan leszedted, hátha más is járt így
2019. aug. 21. 09:06
 9/9 Sracz66 válasza:
Én is így jártam... magyarítással. Végül kikaptam belőle a magyarítást, elindítottam a játékot és láss csodát: első nyomásra leszedtem a bilincset az F gombbal. Most éppen azzal küzdök, hogy miután betörtem a Manticore Biolab-ba, letöltöttem az adatokat és rommá törtük, felgyújtottuk a szervertermet, nem tudok bejutni magába a laborba, mert az ajtó nem nyílik ki... itt nem segített semmilyen okosság (eddig), mert az ajtót nem a csapat nyitja ki, hanem elvileg magától nyílik.
2019. szept. 26. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!