Olyan játék amivel egy napot el lehet tölteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy olyan játékot keresek amivel el lehet tölteni egy egész napot, szar az idő, szar a kedvem, szóval úgy döntöttem ma játszok :D Sztori alapú játékot keresek, nincs egy atom erőművem, de azért elég jól bírja a játékokat. Pc platform. Köszi mindenkinek!2019. aug. 15. 09:05
1/6 anonim válasza:
"nincs egy atom erőművem" ez édes kevés. Pontos gép adatokat kérünk, különben ne lepődj meg ha olyat írunk amit még a "nem atomerőműved" sem visz el. Mindenkinek más és más gép esik az "atomerőmű" kategoriába. Ami egyiknek lehet még kis gépigény az másiknak már túl nagy...
De kérdésre is válaszolva:
Life is Strange 1-2,BtS
Star Wars Kotor 1-2
Witcher 3
Assassins Creed: Ezio trilogia
Saints Row 4(mikor a GTA találkozik a Prototype-al xDD)
Dragon Age Origins
GTA Vice City/San Andreas
Mass Effect trilogia
Meg még sorolhatnám, de pontos gép adatok nélkül és hogy konkrétan milyen besorolású játék érdekel(oké hogy story alapú de abból is van rts,tps,fps,stb) per pillanat ennyi elég.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából az AC szerű játékok a kedvenceim, witchereken túl vagyok, gta-kon szintén, és a config egy i7 6700hq, egy 960m kártya, és 8 GB ram.
2019. aug. 15. 10:00
4/6 Garott válasza:
What Remains of Edith Finch: kb 1 óra a játék, de szerintem baromi jó a töténet, és a megvalósítás is.
6/6 anonim válasza:
Utolsó
Ja bocs ez nem annyira AC szerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!