Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ilyen lehetséges? Valaki help! :D

Ilyen lehetséges? Valaki help! :D

Figyelt kérdés
Barátnőmmel több év kihagyás után bekapcsoltuk a Spore-t, végigvittük a sejtfázist, minden oké, aztán a lényfázisban a tengerben lett a fészek! Amivel nem is lenne baj, csak ahogy megközelítjük a partot, elnyel az a nagy tengeri szörny! XD A játék meg kiírja hogy ne menjünk nagyon mélyre a tengerbe, de hát mi ONNAN JÖVÜNK! :D Lehet ezzel valamit kezdeni?

2019. aug. 14. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem ez egy glitch, újra kell kezdeni.
2019. aug. 14. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Ma is tanultam egy új szót :D ,,A glitch jelentése: egy (általában elektronikus) rendszer rövid életű hibája, becsípődése. A számítástechnikában ez lehet egy átmenetileg nem reagáló billentyűzet, egy videojátékban pedig valami programozási hiba folytán kialakult, szürreális jelenség." Végülis tényleg ennek tűnik. De azt nem értem hogy lehet elölről kezdeni. Akkor azt a bolygót hagyni kell a francba és egy újat kezdeni? Mindenesetre köszönöm a választ :)
2019. aug. 15. 01:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, honnan kell újrakezdeni, nem értek a Spore-hoz :D Fórumokon kerestem rá az általad kérdezett jelenségre :)
2019. aug. 15. 01:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Töröltük a bolygót, és inkább újat kezdtünk... Végül is a sejtfázist nem olyan hosszú idő végigjátszani. De aztán a számítógép üzent hadat nekünk, bezárta a programot, és odalett az új játék is :'( menteni kellett volna néha a játékállást. :/
2019. aug. 28. 12:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Harmadik próbálkozásnál ismét a tengerben kötöttünk ki. Lehetséges hogy az a baj hogy éveken át nem játszottam a játékkal?
2019. aug. 28. 13:09
 6/6 Infrector ***** válasza:
Szerintem csak rossz vilagot fogtál ki. Egyszer nekem is volt ilyen glitch. Meg még olyan volt nekem, hogy az űrfázisba az első bolygó ahova át kell menned ott nem volt letapogatható város generálva. Szóval amikor a kamera odakozeleitene rád csak ott marad a kép és muszáj volt mindig alt+f4ezni.
2020. febr. 6. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!