Melyik Souls-like játékot érdemes megvenni elsőnek?
Melyik játékba érdemes belekezdeni először ? Melyikbe van egy kezdőnek több sikerélménye ?
( Nioh , Bloodborne , DS3 )
Személy szerint a Nioh felé húz a szívem , mert magyon tetszik a japán mitológia és kultúra.. De nemtudom mennyire lehet nehéz..
Egyedül a DS3-al játszottam korábban , de az óriás "fa" bossnál feladtam.
Pedig a DS3 messze a legkönnyebb!
A Nioh pedig az első tíz (megtévesztő) óra után elképesztően nehéz lesz.
Nekem a Bloodborne a kedvencem az összes közül.
A NIOH-t vettem meg a setting miatt...
Nehézségbe eddig eléggé határeset. Lehet , hogy nem valók nekem az ilyen jellegű játékok.
Ha valami csoda folytán kijátszanám , akkor biztosan beszerzem a DS-t is.
Ment mindenkinek a "zöld pacsi" :)
Az élet visszatöltő elixirt , hogyan tudom növelni ? Az első pályán fixen 3 db volt nálam minden halál után + plusz még amiket az ellenfelektől felszedtem. Az első bossnál ( nagy vasgolyókat dobált) szinte mindig vissza kellett mennem a faluba farmolni az elixirt , mert nagyon kevésnek éreztem. A második helyszinen ha jól emlékszen talán 4 vagy 5 van már fixen. A kodamák-al van összefüggésben ? Az első pályán 6 darabot , a másodikon eddig 2 darabot találtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!