WoW Battle for Azeroth vásárlás?
Sziasztok!
Csináltam magamnak battle.net-en accountot és elkezdtem a starter editiont WoW-on. A karakterem főképernyőjénél kiadja az upgrade lehetőséget. Meglehet venni a BfA-t sima és deluxe változatban is. Kérdésem az lenne, hogy ha megveszem mondjuk a simát, akkor azt csak letölti a gépre és mehet a játék? Gondolom kapok hozzá 30 nap ingyen játékidőt is. Illetve még annyi, hogy ha megvettem, és mondjuk újra rakom a gépet ami esedékes lesz nemsokára, akkor már csak újra le kell töltenem? Ugyebár CD-n így nem lesz meg a dolog. Köszi a segítséget!
Ez egy kicsit összetettebb.
Ha jól veszem ki az írásodból még csak most kezdtél WoW-ozni és még nem vásároltál játékot csak letöltötted és elkezdtél játszani.
Jelenleg tehát csak a Starter Edition van neked amivel csak 20-as szintig tudsz fejlődni.
A Battle for Azerothoz kell az alapjáték és az eddig megjelent összes kiegészítő.
Ha az Upgrade ezt: [link] ajánlja fel akkor az nem elég.
Neked a [link] kell. Ez tartalmazza az alapjátékot az összes kiegészítőt a BfA-val bezárólag és ebben van 30 nap játékidő is.
Ha a 30 nap lejár és nem veszel újabb játékidőt a játék visszaáll Starter változatra, és csak a 20 és az alatti karakterekkel fogsz tudni játszani addig, amíg újra nem veszel Game Time-ot.
A másik kérdésedre a válasz igen. Ha újrarakod a gépet akkor elég csak újra letölteni a játékot. Jelenleg is a teljes játék a gépeden van csak még nincs aktiválva. Akkor lesz, ha megveszed a játékot. De utána annyiszor törlöd le ahányszor akarod, amíg a battle.net fiókod megvan addig fogsz tudni játszani. Csak mivel a játék már elég nagy méretű sokáig tart a letöltés (persze ez függ a neted sebességétől is).
Ha esetleg nincs letöltve a gépedre ajánlom a Battle.net appot, ezt a battle.net fiókodban találod meg és tudod letölteni. Ezzel az programmal az összes Blizzardos és pár Activision játékot lehet elérni, ha megvannak.
Ha valami nem volt érthető ezekből amiket leírtam kérdezz még nyugodtan.
Szia, köszi a választ, ez aztán a mindent átfogó összefoglaló, való igaz eddig eredetit még nem próbáltam, meg már vagy 7 éve nem wowoztam :D
Csupán egy valamit nem értek már csak, én azt olvastam, hogy már nincs battlechest, a Blizz az alapjátékot és az összes kieget ingyenessé tette, és csak a BfA-t kell megvenni, vagyis az éppen aktuális kieget.
De ahogy néztem amiket linkeltél, az upgrades BfA 45 euró, a másik a Complete Collection meg 50 euró, szóval igazából akkor már mindegy :D
Bár ahogy néztem a linkeiden valóban az lesz az enyém amit te is írtál, mert ott írja a 30 napos game timet, meg lvl boost ilyeneket a másiknál nem :D
Nekem a standard sztem elég lesz, ahogy nézem a kis képeken a deluxe-ba valamilyen figura is van, nekem elég ha tudok játszani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!