Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sea of thieves ingyenes?

Lelek123 kérdése:

A Sea of thieves ingyenes?

Figyelt kérdés

Minap nézegettem a microsoft store-t és láttam, hogy le tudom tölteni a sea of thieves-t, így letöltöttem.

Azonban én úgy tudom, hogy a játékért fizetni kell, valamint a storeban is ott van az ára, mégis le tudtam tölteni.

Ez most valami trial verzió, ami x napig játszható vagy most mi a helyzet?

2019. aug. 10. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
ha van xbox game pass előfizetésed, akkor amiatt tudtad letölteni, mert tartalmazza. amúgy meg 15000 forint lenne.
2019. aug. 11. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mert nekem is engedi a letöltést, pedig jelenleg nem fizetek elő a Game Passra. Ráadásul sehol nem írják, hogy ingyenes hétvége lenne.
2019. aug. 11. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Egész pontosan hogyan tudtátok letölteni? nekem nem megy :D
2019. aug. 11. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincsen game pasd előfizetésem, nem is volt, egyszerűen rákerestem a storeban a játékra és ott volt, hogy le tudom tölteni.
2019. aug. 11. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Az is érdekes, hogy azt írja, a játékot most kipróbálhatja és ha megvásárolja, bármikor használhatja.
2019. aug. 11. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!