Milyen billentyűzet jo játékhoz?
Figyelt kérdés
A Mechanikus, Fél Mechanikus, vagy a Sima?2019. aug. 10. 08:02
1/7 A kérdező kommentje:
2019. aug. 10. 08:03
3/7 anonim válasza:
Egyiktől sem leszel jobb játékos, de minőség és tartósság szempontjából a Cooler Master MasterKeys CK550 a nyerő.
4/7 A kérdező kommentje:
Hatudom😂 koszi
2019. aug. 10. 12:52
5/7 anonim válasza:
Ne vegyél gamer cuccokat semmi hazai üzletből, nem éri meg. Az ilyenek rendelni kell.
Nekem ez a szépség van, és nagyon bejön. Kényelmes, esztétikus, és van egy bónusz kis Genius-Knob-ja, nagyon praktikus cuccocska.
Ha nincs most pénzed rá, akkor gyűjts még. Nem éri meg MediaMarkt-os szarokra pazarolni.
6/7 anonim válasza:
Én egy Auchan-ost használok 10 éve megvan. Igaz nem vagyok nagy multis bajnok, meg e sportoló.
7/7 anonim válasza:
A mechanikusnak keveseebb a valasz ideje.
De meg az asus tuf kamumechanikusa is szoba johet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!