Dragon Age Vérvonlakban és a 2-ben kivel játszottatok a legtöbbet?
Nekem a Vérvonalakban az első csapatom: főkarakter shieldes warrior mellé hoztam Alistair-t, Morrigan-t és Leliana-t (íjász). A másik állandó csapatom pedig Wynne, Ogren és Pala volt (azt hiszem). A többi karaktert elég ritkán használtam.
Szinte az egész Dragon age 2 ezzel a csapattal játszottam végig: shieldes warrior, Varric, Andrers, Merill. A többi karaktert szinte csak akkor hoztam mikor küldetéshez kellettek vagy csak próbélgattam. Talán Isabella és Sebastian azok akiket hoztam gyakrabban.
Az első kettőben én mindig mágust csináltam, mellé volt még 1 mágus a csapatban (az 1-ben valami vén banya akibe beleszállt egy jó lélek és tudott szépeket gyógyítani, a másodikban azt hiszem valami elf kislány) és úgy nézett ki, hogy elindult a harc, 6 területi varázslat ledobva, onnantól kezdve a szívós mini bossokon kívül minden meghalt.
Innentől kezdve kellett 1 tank meg egy rouge felszedni a csapdákat.
DAO-ban én mindig rouge voltam, így általában Wynne és Alistair szinte mindig velem volt, a 3. meg attól függött, hogy kihez volt épp kedvem.
DA2-ben voltam mindhárom kaszt, általában Anders és Varric volt velem, a harmadik itt is attól függött, hogy kihez volt kedvem. Merillhez nem sokszor. :D
A 2-ben én is azzal kezdtem minden csatát, hogy 3 területi mágiát leraktam. Az egyben nehezebb volt ezt megcsinálni. Ott kellett a megfelelő hely is.
2-es: akkor nem csak én találtam legalkalmasabbnak ezt az összeállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!