Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért dob ki mindig a minecraft?

Miért dob ki mindig a minecraft?

Figyelt kérdés
Megvettem az eredeti játékot, szóval nem valami random oldalról letöltött másolat. Elindul, még azt is engedi hogy belépjek a világba, de egy pár másodperc múlva lefagy és kidob az egészből. Nagyon sokszor próbáltam, több verzióval is és sehogy nem jó. Valaki kérlek segítsen, nem tudom mi lehet a baj!

2019. aug. 6. 13:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha le tudod generálni a világot, és utána áll le a játék, akkor 2 dologra tudnék tippelni :

1. Kevés a minecraftnak adott ram mennyiség. Nagyjából mindegyik elindul ugyanazokkal a beállításokkal ... szóval próbálj meg több ramot adni.

2. Kevés a Ram a gépedben, ezesetben vedd lejjebb a grafikai beállításaidat. A Minecrafthoz minimum 4, de inkább 8 GB Ram kell, hogy probléma mentesen futni tudjon.

2019. aug. 7. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!