Miért vagyok még mindig ekkora béna Rainbow Six Siegeben?
Figyelt kérdés
700 órám van és 0,85-ös a KD-m Rankedban.
Már annyira sz*r vagyok hogy az már nekem fáj.
2019. aug. 5. 20:55
1/5 anonim válasza:
Rainbow Six Siege-gel nem játszottam még, de én a League of Legendssel vagyok így. De igazából nem zavar, mert szeretem magát a játékot, szóval mindegy is, nem verseny. 🤷♀️
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom de annyira zavar hogy haverjaim kevesebb órával sokkal jobbak nálam.
2019. aug. 5. 22:15
3/5 anonim válasza:
Pont a Siege az a játék, ahol semmit sem számít a K/D. Ez nem a Call of Duty. Ha a támogató képességeidnek köszönhetően nyertétek meg a meccset, akkor te voltál a legértékesebb játékos, nem pedig a KD 3+-os barátod.
4/5 anonim válasza:
Sokat szamit milyen rendszeresseggel jatszod. Lehet 4 ev alatt van 700 orad mig nekik 2 alatt 450. Magamon is tapasztalom, hogy 1het utan is "romlik" az aimem. Palyakat 200 ora utan is meg csak tanulom. A siegenek nagyon nehez a tanulasi gorbeje es a palya es operator valtoztatasok miatt, mindig van mit ujratanulni(mint mas jatekooban).
5/5 A kérdező kommentje:
Egy haverommal együtt kezdtük a játékot és ő minden meccsén több killel jön ki mint halállal nekem meg általában forditva. És ez zavar nagyon.
2019. aug. 7. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!