Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell magyarosítani?

Kasska kérdése:

Hogyan kell magyarosítani?

Figyelt kérdés
A fifa manager 10 szeretném magyarosítani,de nem megy. Már letöltöttem a magyarosítást. Hogy kell csinálni?
2010. júl. 12. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
ha van telepítője akkor csak fogod és feltelepíted abba a mappába ahova telepítve van a játék... ha nincs telepítője csak fájlok vannak ami általában 1 rar fájlba van tömörítve (amit WINRAR-al megtudsz nyitni) és fogod a benne levő fájlokat és belehúzod a játék mappájába... vagy azon belül abba a mappába amiben a felülírandó fájlok vannak... megkérdezi h fejül írja? és rányomsz h igen és kész :) ezután elméletileg magyar lessz... remélem tudtam segíteni
2010. júl. 14. 12:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz!
2010. júl. 15. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem sikerült. :( Megcsináltam ezeket, de nem lett magyar. Vki tudna segíteni?
2010. júl. 21. 16:10
 4/5 anonim válasza:
82%
tegyél hozzá Erős pistát, hagymát, és szilvapálinkát. ezt mind kevertesd össze egy zsivány tolvaj politikussal magyar zászló alatt. :D garantált magyarosítás
2011. jún. 11. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 szánalmas vagy.
2019. ápr. 16. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!