Szerintetek a Red Dead Redemption 2 ki fog jönni PC-re is?
Nagy gamer lány vagyok, főként PC-n játszom, de van egy xbox360-am is. És nagyon szeretem a lovakat is, ezért tetszik ez a játék. Ugye jelenleg csak XboxOne-ra, vagy PS4-re lehet megvenni. Ezek közül egyikre sincs pénzem. Ezért reménykedek hogy a RockStar, 1-2 éven belül ( pont úgy mint a GTA5-nél ) kiadja a játékot PC-re is.
Nektek mi a véleményetek? Van rá esély?
Pletykák voltak, a GTA 5 2 évvel a konzolos megjelenés után jött PC-re, bár abba közbe szólt egz konzolos generációváltás. Másik oldalról viszont Red Dead még sosem jött ki PC-re.
Én személy szerint úgy gondolom, TALÁN kifön, különösen, ha az Online bevérelei nagyon wlapadnak konzolon, márpedig tudtommal a játék alulteljesít ezen a téren, de fogadni nem mernék rá.
Én azt nem értem, ha gamer géped van ami több száz ezerbe kerül, mert annyiba kerül, ha mai “gamer” gép. Egy gamer egesz vagy billetyûzet is 20-30-50eFtba is kerülhet. Akkor miért nem veszel mondjuk egy One-t? Nem kell X elég akár a sima, fat verzió is, megkapod 40.000Ftért. Sőt ha lecseréled a 360-t akkor sok helyen beszámítják. Nekem is így lett a One kb 3 hónapja meg 20000Ft ért. És az újabb generáció futatja a 360as játékaidat is, így azoktól sem kell megválnod, plusz nem kell 8-10eFt-ot költeni, ha olyannal akarsz játszani ami megjelent 360ra is mert akkor a játék kerül 2-4000Ftba a one-s verzió meg 10.000-be.
A red dead meg sokszor akciós manapság is, mi is barátommal akivel összehomeoltam digitálisban megvettük 8ezerért, és így mind2en 4-4ezret adtunk bele.
És biztos nem csak a red dead érdekel ami új generációs konzolokra jelent meg.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. A gépem nem teljes mértékben gamer gép, tehát nem gamer kinézetű, nem világit meg ilyesmi :D De nem is a külseje a lényeg, hanem ami benne van.
- NVIDIA GeForce GTX 1050-es videókártya
- IntelCore i5-3570-es processzor
- CPU 3.40 GHz
- 8,0 GB RAM
- Windows 7 Ultimate 64-bit
A gépház egy HP-s gépház
Ezt a gépet két-három éve kaptam az édesanyámtól születésnapomra, és egy kedves számitástechnikus ismerősünk állitotta, rakta össze ezt a gépet. Megkérdezte mire kéne, mondtam hogy játékra és netezésre. Megkérdezte milyen játékokkal játszom, én leirtam neki egy lapra, és az alapján rakta össze nekem a gépem :) 100 ezer Ft fölött volt egy kicsivel ha jól emlékszem.
#3, az online bevétele persze hogy alulteljesít, ha nincs tartalom
miért venne bárki aranyat pénzért?
nem tudsz belőle venni semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!