Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a Red Dead Redempt...

Szerintetek a Red Dead Redemption 2 ki fog jönni PC-re is?

Figyelt kérdés

Nagy gamer lány vagyok, főként PC-n játszom, de van egy xbox360-am is. És nagyon szeretem a lovakat is, ezért tetszik ez a játék. Ugye jelenleg csak XboxOne-ra, vagy PS4-re lehet megvenni. Ezek közül egyikre sincs pénzem. Ezért reménykedek hogy a RockStar, 1-2 éven belül ( pont úgy mint a GTA5-nél ) kiadja a játékot PC-re is.

Nektek mi a véleményetek? Van rá esély?

2019. aug. 2. 07:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Igen, lehet, de ahhoz minőségű gép fog kelleni, amire akkor lehet megint nem lesz pénzed, ha meg mégsem közelsem lesz olyan minőségű a játék.
2019. aug. 2. 07:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A gépem szerintem elég jó minőségű, mivel gamer gép. És eddig nem akadt problémám egyik játékkal sem, pedig sok játékkal játszom. Minden simán futott a legmagasabb grafikán.
2019. aug. 2. 07:30
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Pletykák voltak, a GTA 5 2 évvel a konzolos megjelenés után jött PC-re, bár abba közbe szólt egz konzolos generációváltás. Másik oldalról viszont Red Dead még sosem jött ki PC-re.

Én személy szerint úgy gondolom, TALÁN kifön, különösen, ha az Online bevérelei nagyon wlapadnak konzolon, márpedig tudtommal a játék alulteljesít ezen a téren, de fogadni nem mernék rá.

2019. aug. 2. 07:35
 4/11 anonim ***** válasza:
5%
Szinte biztos, hogy nem. Egyrészt iszonyú munka lenne portolni, másrészt exclusive tartalom, a szerződő fél (konzolos) nem fog belemenni.
2019. aug. 2. 08:04
 5/11 anonim ***** válasza:
6%
Amúgy elmondanád, hogy a géped miért gamer? Miért nem sima pc? Mert én még nem láttam olyat, hogy gamer gép, csak sima pc-ket! Pc alkatrészekből állítottad össze, mitől gamer?
2019. aug. 2. 08:05
 6/11 anonim ***** válasza:
12%

Én azt nem értem, ha gamer géped van ami több száz ezerbe kerül, mert annyiba kerül, ha mai “gamer” gép. Egy gamer egesz vagy billetyûzet is 20-30-50eFtba is kerülhet. Akkor miért nem veszel mondjuk egy One-t? Nem kell X elég akár a sima, fat verzió is, megkapod 40.000Ftért. Sőt ha lecseréled a 360-t akkor sok helyen beszámítják. Nekem is így lett a One kb 3 hónapja meg 20000Ft ért. És az újabb generáció futatja a 360as játékaidat is, így azoktól sem kell megválnod, plusz nem kell 8-10eFt-ot költeni, ha olyannal akarsz játszani ami megjelent 360ra is mert akkor a játék kerül 2-4000Ftba a one-s verzió meg 10.000-be.

A red dead meg sokszor akciós manapság is, mi is barátommal akivel összehomeoltam digitálisban megvettük 8ezerért, és így mind2en 4-4ezret adtunk bele.

És biztos nem csak a red dead érdekel ami új generációs konzolokra jelent meg.

2019. aug. 2. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
Soha nem fog pcre kijönni, az egy sem jött ki. Egyre több ilyen játék lesz, ami csak konzolon fog megjelenni.
2019. aug. 2. 08:44
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
mert pc-re lesz? szerintem pc-n játszani drágább mint konzolon
2019. aug. 2. 08:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. A gépem nem teljes mértékben gamer gép, tehát nem gamer kinézetű, nem világit meg ilyesmi :D De nem is a külseje a lényeg, hanem ami benne van.

- NVIDIA GeForce GTX 1050-es videókártya

- IntelCore i5-3570-es processzor

- CPU 3.40 GHz

- 8,0 GB RAM

- Windows 7 Ultimate 64-bit

A gépház egy HP-s gépház

Ezt a gépet két-három éve kaptam az édesanyámtól születésnapomra, és egy kedves számitástechnikus ismerősünk állitotta, rakta össze ezt a gépet. Megkérdezte mire kéne, mondtam hogy játékra és netezésre. Megkérdezte milyen játékokkal játszom, én leirtam neki egy lapra, és az alapján rakta össze nekem a gépem :) 100 ezer Ft fölött volt egy kicsivel ha jól emlékszem.

2019. aug. 2. 08:59
 10/11 anonim ***** válasza:
33%

#3, az online bevétele persze hogy alulteljesít, ha nincs tartalom

miért venne bárki aranyat pénzért?

nem tudsz belőle venni semmit

2019. aug. 2. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!