Tört Euro truck Simulator 2-t lehet-e frissíteni?
1. válaszoló, most nem kötekedni szeretnék meg nem is a torrenteseket védeni, elismerem abban igazad van hogy az 1500 forint nem sok, sőt... DE nem mindenki teheti meg hogy megvásárolja a játékokat. Gondolok itt az olyanokra akik még túl fiatalok hogy bankkártyájuk legyen, vagy csak még nincsen nekik mert még szükségük sincs rá. Gondolok itt arra hogy 18 éves korig "szerintem" fölös hogy X és Y személyeknek bankkártyája legyen. Persze ettől még NEM jogos csak "alanyi" jogon le torrentelni 1-1 játékot és jobb megvenni de sajnos mint írtam a legtöbb embernek nincs rá lehetősége.
Abba meg ne menjünk inkább bele hogy milyen is a hazai gazdaság... xD
Ebben is igazat adok hogy amit most mondtál az a jellemzőbb nézőpont világszerte. Nem csoda hogy ma már alig készül gyárilag magyar felírat/szinkron a játékokhoz(pl a fifa). Én is meg szoktam várni a leárazásokat ha netán valamit drágának találnék de most nem ez a lényeg.
Oké hogy gépet tud venni(vagy vesznek neki) de azt ugye nem csak bankkártyával lehet fizetni hanem kp-ba is. Pont ez a lényeges tényező hogy a fiatalabb korosztály(18-21 év alattiak) javarészt még nem rendelkeznek bankkártyával amivel online tudnának vásárolni, meg az sem segít hogy elég sok szülő(az idősebb generáció) fél a bankkártyás vásárlásoktól(enyéim is, de én megoldottam).
Tehát igazad van ha van 1 több százezres gépe akkor legyen a pár ezer forintos játékra is pénze, de ha nincs mivel megvennie akkor sokra megy vele, még ha meg is van rá a pénz, de nincs kártyája amivel megvegye. Persze 21 év felettiek már nem bújhatnak ezen kifogás mögé Mert ott már illő hogy bankkártyája is legyen az ember fia/lányának.
De hogy ne csak off-oljunk a kérdezőnek válaszolva:
Lehet frissíteni ha valamelyik torrent oldalon megtalálod a játékot. Mivel 1 elég népszerű játékról van szó biztosan fent van valamelyik ilyen oldalon az aktuálisan legfrissebb verziója.
Kérdező! A torrentes oldalak a frissítést is vagy frissitett játékot is fel szokták rakni. :-)
Mindenki más! 22 éves könyvelő vagyok. Nincs bankkártyám és nem is tervezek csináltatni. Mivel én jobban belelátok az egészbe. Amit kell kp-vel is megoldható. Max pl ha mozizunk barátom fizet bankkártyával és én utana kpben kifizetem, mert nem akar 600ft ot arra költeni hogy 2000 forintot felvegyen a kártyáról.
Figyelj!Nem kell ahhoz bankártya hogy megqvedd .... El kell menni oly.: MediaMark-ba és ott még lehet venni 2000Ft-ért(én is ott vedtem)Eredeti és nem cd hanem egy kód van benne amit aktiválni kell egy steam fiokrol amit ingyenesen le lehet tölteni ....szóval csak ennyit akartam Szia!
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!