Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA játékokban miért csak a...

A GTA játékokban miért csak a főhőst piszkálják a rendőrök?

Figyelt kérdés
Pl. a GTA 3-ban ha a főhős lő egyet a pisztollyal vagy megöl valakit, azonnal mennek rá a rendőrök, közben meg a bandatagok AK47-esekkel meg Uzikkal ölik egymást a fél városon át, az meg senkit nem érdekel. Vagy mikor bekapcsolod a háborús cheatet, és a járókelők aknavetővel meg M16-osokkal lövöldöznek összevissza, akkor se történik semmi, ha én meg egy baseballütővel megütök valakit azonnal futnak oda a rendőrök. Ez miért van?

2019. júl. 31. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz. A San Andreasban már csomószor láttam, hogy a rendőrök bandatagokkal lövöldöznek, vagy valakit futva üldöznek. Sőt egyszer láttam, ahogy egy hátrabilincselt kezű fószert falhoz állítottak.
2019. júl. 31. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
GTA 3 azért nem mai csirke de az újabbakban már egész érdekes dolgok történnek az utcákon a menekülő bünözöktől és az őket üldözö zsaruktól kezdve.
2019. aug. 1. 02:24
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Vice City-ben is üldöznek másokat a rendőrök...
2019. aug. 1. 06:34
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
én a vc-ben a kikötő közelében (cortez) ahol van az a parkoló ott láttam hogy a szruk beszoritottak egy járókelőt és körbevették. azán amint odamész te kapsz 3 csillagot.
2019. aug. 3. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
zsaruk
2019. aug. 3. 09:55
 6/8 anonim válasza:
87%
GTA 5-ben is szoktak üldözni rendőrök autósokat, vagy ha egy rendőr előtt meg ütnek akkor lelövik lelövik azt aki megtámadott
2019. aug. 15. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert a GTA 3-ban ez még nem volt megcsinálva.

Később már figyeltek erre.

2019. szept. 8. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Már a vice cityben is volt ilyen,sőt ha adsz egy sallert (nem meglőnni) az üldözöttnek pénzt is kapsz a zsarutól.
2023. aug. 20. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!