Mi a kedvenc GTA-tok, és miért?
Legjobb a San Andreas és az V. (Kedvenceim közt tartozik még a IV és a Vice City)
San Andreas:
Megszámlálhatatlanszor estem ki a rendőrautóban a Los Santosi sikátorban ahol a bicikli magányosan, de büszkén várt, hogy elhajtsak vele a grove streetre.
Játék akkora teret, és szabadságot nyújt amire a valóságban akarunk. CJ karakterünkkel bármit megtehetünk. Etethetjük, vezetési skilljét növelhetjük, állóképességét, hízlalhatjuk, edzhetetjük stb.
Hatalmas térképet nyújt a játék (36km2).
Történetileg szerintem nem annyira kifórt, a cselekmény nagyon eltud durvulni, de hát GTAban vagyunk :D
GTA San Andreas egy legenda, a játéktörténelem egyik leigázhatlanabb játéka :D Nincs olyan ember, ki nem ismerné.
V:
Ez a modern SA. 3 karaktereinkkel fedezhetjük fel a világot. (Nekem mondjuk csak Franklin szimpatikus, de ez egyén kérdése)
Hatalmasabb a térkép, és elég kidolgozott várost kapunk. Walks On fame az előző gta-s karakterek neveivel (OG Loc, Maddog, Lazlow) vagy a vinewood hills, vagy strand downtown stb.
Történetileg elég átlagos számomra.
Ebben a játékban is sok mindent megcsinálhatunk. (Rablások, tudtommal kondi, császkálás a haverokkal, haj, tetkó, ruha, golf stb)
Online része meg egy aranycsillag.
Élvezem a GTA SA-t, minidig véggviszem a sztorit, keresem a plusz dolgokat, mellékküldetéseket is. Amikor benne vagyok imádom az egészet.
DE a Vice City... az Vice City. Minden bejön rajta és amikor játszom vele azt érzem, hogy nincs ennél jobb játék, hangulat. Régi, kopott, de valódi emlékek, gyerekkori vágyak köszöntek vissza 18 - 20 évvel ezelőtt is és most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!