Tudnátok egy top 14-es listát állítani a legjobb Call of Duty kampányokról a legrosszabbig?
Első gondolatom nekem is ez volt, hogy ennyi sületlenséget mint amit az első összehordott. :D
Amúgy ha első helyet kéne választani akkor tuti vagy az 1 és az UO kerülne oda vagy a 2, de inkább az 1, valahogy kampány terén ott volt a legjobban kidolgozva, hangulatot is nagyon megfogták.
Mögéjük jön nálam a WaW, bár ez elég szubjektív mert alapból is szeretem a témakört.
Utána a BO széria, viszont itt leginkább az első rész tetszett a maga hidegháborús történetével, a következő két rész annyira már nem volt maradandó számomra.
Következő az MW széria, bár itt valamiért én nem voltam annyira elájulva az MW1-től, mint ahogy sokan, hogy repülőből támogathattunk stb, viszont pörgős volt legalább, főleg az MW2.
WWII-t tenném ide utána, valahogy amennyire vártam, hogy végre ismét hozza a hangulatot, aztán mégis annyira sikerült felejthetővé alakítaniuk, bár pont mostanában tervezem, hogy újra nekiesek.
A többiek, Ghost, AW, IW, közül még a Ghostot tenném be utolsónak, de az AW és IW kampánya tulajdonképp totál feledésbe merült, IW-ről is csak annyi ugrik be, hogy szerepelt benne a Havas Jon alakító színész, meg nem volt teljesen lineáris talán vagy iylesmi.
Iw
mw2
CoD4
MW3
Black ops
WAW
Ghosts
Black ops 3
Ww2
Aw
Bo2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!