Feltöltöttem a Dragon Age Origins-hez az Improved Atmosphere modot ami igencsak megdobta a hangulatot a játéknak de nem tudom más is találkozott egy hibával?
Figyelt kérdés
Mégpedig, hogy a magyar felirat a párbeszédeknél sok helyen eltűnt és az eredeti angol marad ott. Nagyban olvasom a párbeszédeket és sokszor mikor épp válaszolnék angolul kezdi el kiírni a játék a szöveget és angol lesz a általunk választott válaszadás is. Erre van valami orvosság?2019. júl. 28. 01:02
1/5 Gugu Gabor válasza:
Szerintem nincs, max ha a magyaritást javítod az a moddolatlan játékhoz készült nem tudjuk mit csinál a mod a játék filejaival.
2/5 anonim válasza:
a magyarítás az alap játékhoz készült, valószínűleg mivel a mod felül írt pár fájlt, a magyarítás is érvénytelen helyekre próbálja berakni a magyar feliratot és mivel a hivatkozás nem létezik a modolás után, ezért marad az angol.
3/5 A kérdező kommentje:
Magát a játékot is a Steam-en vettem "Dragon age origins: Ultimate edition"-ként így az alap verzió is angol volt, úgy töltöttem fel rá a magyart is. Csak a gond , hogy ez a mod meg átírja sok esetben azokat a párbeszédeket amiket magyarként töltöttem le. Azért köszi a gyors választ
2019. júl. 28. 10:25
4/5 anonim válasza:
Tudtommal az Originsban van alapvetően magyar is (nekem az alapban ami Originen van meg, ott van magyar nyelvű felirat), bár lehet a sok kiegészítőt már nem fordíttatták le ezért nincs olyan opció.
A steam kliens könyvtáron belül jobb klikk a játékra, beállítások, nyelvi beállításoknál nézd meg, nincs-e magyar opció a lenyíló menünél.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi sikerült a problémát megoldani :-)
2019. aug. 1. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!