Veletek előfordult már hogy abba kellett hagynotok a kedvenc játékotokat valamiért?
Például mert egy online játékról van szó, és ahogy magasabb szintre léptetek, már nem tudtátok tartani a tempót? Vagy mert valami fontosabbra (suli, meló, akármi) kellett koncentrálni?
Velem épp ez történik. Nagyon szeretek egy online játékon játszani, elég messzire eljutottam, van egy csomó karakterem, skinem, OC-m, minden amit el lehet képzelni. Év végén épphogy átmentem matekból, és belegondoltam, hogy szeptembertől nincs mese, tanulni kell. Valamint, mint fentebb említettem, ahogy magasabb szintet értem el, már nem tudtam tartani a tempót, mindenki jobb volt nálam, és nem bírtam. Volt hogy elsírtam magam, mert másodperceken belül meghaltam és utáltam magam amiért eddig eljutottam és most elcseszem az egészet. Nagyon szeretem ezt a játékot, és nem akarom abbahagyni, de a suli miatt valószínűleg kénytelen leszek. Illetve mostanában elkezdtem rajzolni, és abban is szeretnék fejlődni.
Ti voltatok ilyen helyzetben? :(
Tisztázzuk, tudom hogy van ennél nagyobb probléma is az életben, és hogy nem a játék a legfontosabb. Egyet is értek, de mint említettem, nagyon szeretem, a karaktereket, a történetet, mindent. Ezért nem tudom mit tegyek, próbálkozzak még, vagy hagyjam a fenébe?
Köszönöm szépen előre is annak aki segít és nem bunkózik!
Sajnos nem nagyon van rá pénzem... :( meg nem annyira fontos a gép, a legtöbb dolgot meg tudom csinálni telefonon is~
De köszönöm szépen hogy segítesz ^_^
Na mind 1 csak gondoltam szolok hogy a géped hamarosan halott lesz, azt ne csodálkozz.
Bár 1X volt dolgom egy vadonatúj német laptoppal annak a HDD-je is bedöglött 2 hát után. (Mondjuk a gép nem az enyém volt. Én csak rendszert telepítettem rá.)
a legtöbb top játékos már nem jár suliba, így elég nehéz velük versenyezni, és lehet hogy nem is kell
kezdj el bicajozni, görkorizni, fps helyett lasertagezni, airsoftozni. jobb mint a szimuláció, és nem fog annyira hiányozni
tudatosan kell találnod magadnak más örömforrást
nem kell leszokni
de az olyan játékokat amikhez napi 8-10 óra kell, vagy tömni pénzzel, azokat el kell engedni
én az online játékokat általában akkor hagyom abba amikor a klán annyira felfejlődött, hogy a tagoknak már nem elég a lötyögés, hanem jönnek az elvárások: napi csata, elvárt pontokstb
amikor már a játék nem szórakozás hanem feladat, kötelesség
no meg amióta megvettem a pst az rdr2 miatt, nem igazán játszom már droidon
vagyél pst, ha megelégszel a fullHD-val, elég egy slim
van rá csomó igazán jó single player játék, amiket állandóan akcióznak is, plusz pár jó multi is
ha meg vettél rdr2-t, írj privit, mi minden nap játszunk
Amikor lemerült az elem a GameBoyomban.
De hülyeséget félretéve, nem volt GameBoyom. A szüleim nem engedték, mert látták, mit csinálok az NES előtt. Tudták, hogy ha a zsebemben is lenne egy konzol, előbb-utóbb egy autó elé lépek.
Nekem akkor kellett letennem egy játékot, amikor egy glitch miatt végtelen életem volt a Super Mario Brothersben, és közel 20 órán keresztül megállás nélkül játszottam. A szüleim eltiltottak az NES-től, és leszoktam. Azóta csak mozivászonfüggő vagyok. Ez is haladásnak számított.
Jézus, 20 órán keresztül?? :O
Kár hogy ilyet telefonon nem lehet csinálni mert előbb-utóbb lemerülne. Pedig megmondom őszintén, képes lennék ennyit játszani ha már elég hosszú win streakem van :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!