Ezek közül melyik a legjobb verekedős játék?
Ha van más kedvencetek írjátok csak oda + mellé amit ezek közül kiválasztottatok.Legyetek szívesek.Köszi előre is.
Mortal Kombat vs. DC Universe
Mortal Kombat: Armageddon
Mortal Kombat: Shaolin Monks (nemigen verekedős)
Tekken 6
Tekken 5
Def jam- Icon
Def jam - Fight for NY
Soul Calibur 3
Soul Calibur 2
Az MK Armageddon nem rossz,főleg a rengeteg karakter miatt,de inkább akkor ajánlanám,ha van meletted valaki,akivel VS-ben bunyózhatsz.Az egy játékos módjait hamar ki lehet végezni (hogy a témához illően fogalmazzak :) ;))
A Shaolin Monks-ot csak rövid ideig volt szerencsém kipróbálni,de az alapján tetszett (bár az inkább mászkálós játék,azért lehet írtani benne a népet rendesen)
A Tekken 5 bitang jó játék (mint általában az összes Tekken),abszolút megéri a pénzét.
A Tekken 6-hoz még sajnos nem volt szerencsém,de azt olvasom róla mindenfelé,hogy továbbviszi a hagyományokat,vagyis kíváló game.
A két Soul Calibur is nagyon jó,profin kivitelezett játékok.A harmadik részben sokkal több lehetőség,pálya,karakter stb.van,míg a második rész arcade-osabb (nekem valahogy ez jobban bejött,de a harmadik rész is király!).
A két Def Jam ismeretlen számomra.
Ezeken a neveken kívűl nagyon csípem még a Virtua Fighter 4-et,illetve az Evolution kiadását.
Köszi a válaszokat!
Nagyon jó ,h így részletezted.(elsőnek)
Ha szeretitek vagy az amerikai rap-et vagy a jó kombós játékokat akkor Def jam 2-3at muszáj kipróbálnotok!:)
Rengeteg sztár benne van és veri szét a fejét a másik sztárnak:)
Igazából nekem Mk és Def jam a kedvenceim.:)Tekkennel most játszok.Persze ki nem ismerné?Én is a 3 óta ismerem. Soul Calibur nem tom melyik részével játszottam de valamelyik nagyon jó volt.Azt szeretem benne ,h tele van fegyverekkel.
Meg ha van valami jó kis verekedős videojáték, azt szívesen fogadom tovább,mint a válaszokat is.:):)
Marvel képregény hősös játékkal nyomtam még ami nagyon tetszett. A Mortal Kombat vs. DC Universe-re nyáladzom mostanában.. :Q Arra vagyok még kivi milyen..Csak nincs se ps3-am se xbox 360-om ://...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!