Van itt más is aki, nem szereti a sorozatokat?
Figyelt kérdés
A legnagyobb problémám, hogy sok esetben túlságosan is elnyújtottak, idővel elpaposodnak, gyenge lezárást kapnak, vagy még a vége előtt elkaszálják a kevésbé népszerűeket.
Továbbá nincs sok szabadidőm, és olvasni, illetve játszani is szeretek, így az időmet inkább azokra fordítom. Ha látom, hogy sorozatnak többszáz része van, vagy látni, hogy ez a cél, akkor az nálam felejtős.
Mostanra esetleg olyan sorozat elé merek leülni, amely már véget ért, és tudom, hogy végig tartani tudta a színvonalat, és nincs több, mint 70 rész, de ez a szám már a maximum.
A filmeket azonban szeretem, és ez egyre inkább erősödik, és kifejezetten szeretem a hosszú alkotásokat, akár 3-4 óra hosszú is lehet.
2019. júl. 23. 17:01
1/3 Ridamov 

válasza:

Ha sorozatból jót kell mondanom az a Naruto. Színvonalas, szépen fel van építve, nem hagy ki fontos részeket... tudom hogy rohadthosszú túra lenne, de szerintem teljesen megéri. Én is most ültem neki.
2/3 anonim 

válasza:

Én sem igazán szeretem. Nem pont azért amiket te írtál, inkább csak nincs türelmem hozzájuk, bosszant hogy nincs lezárva, nem tudom "kitartóan" végignézni. Egyedül a Family Guy-t szeretem de az tök más, nem baj ha nem sorrendben nézed és minden epizód önmagában is teljes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!