Milyen horrorfilmet nézzek, ami lehetőleg nem 18 éven?
Figyelt kérdés
Nézni szeretnék egy jó horrorfilmet, lehetőleg zombisat vagy vámpírosat, de nem tudom, hogy mit. Lehetőleg magyar szinkronos vagy feliratos kéne. És 12 vagy 16 éven. Ja és sok vérrel és ne túl sok horrorral, csak vérrel. Tudtok ajánlani valami jót?2010. júl. 11. 15:03
2/8 anonim válasza:
Underworld
Egyébként van egy jó horror de az 18 éven aluliaknak azért leírom a címét :D REC 1-2. a 2.része azt hiszem sokkal véresebb.
Holtak Hajnala-18 éven aluli-de elég jó zombis film meg véres is.
3/8 anonim válasza:
Psycho 1-4. Igazi rémálom. Örök életedre reszketsz.. :S
4/8 anonim válasza:
Underworld egy rakás szar, inkább akció- mint horrorfilm.
Javaslom a Masszá-t. Nehéz beszerezni,de garantáltan jó véres.
5/8 Aubrey* válasza:
Nézd meg a Karantén c. filmet
Horror de szokásmhoz híven ezt is végig röhögtem:D Szerintem amúgy vicces ahhoz képest hogy horror szóval nézd ezt:)
Mrs. Espinosa meg a pervelz tűzoltóóók:P:D:D:D:D:D annyit röhögtem ezen a filmen:D nézd meg pls:D:D
na katt;) *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/8 anonim válasza:
A Hullajó című horrorvígjátékot/paródiát ajánlom szíves figyelmedbe!Van vér dögivel,miközben végigneveted a filmet!
7/8 anonim válasza:
Nem tudok jót.:( Nekem is kéne. Csak 12 éven. Meg 16, de abbol nem nagyon durva. Ja és a többieket kérhetném, hogy írják oda, a korhatárt a filmekhez, emit leírnak? Köszönöm.:D
8/8 cipriánka válasza:
Holtak hajnala,Haláli hullák hajnala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!