Hogy is volt ez a Vörös sárkány (Red dragon; 2001) című filmben?
A könyvet olvastam. D.ott egy filmelőhívó laborban dolgozott, és a kidolgozásra leadott filmek alapján választott családokat magának, csinos anyukával, kisgyerekekkel. A nyomozó is az azonos minta alapján lelt nyomra: felsőközéposztálybeli családok, rengeteg felnőttjáték (még szinte új, drága hobby barkácsszerszámok, motorcsónak, jetski, fimfelvevő). És sehol sem voltak a filmek. Mint kiderült, közös laborba adták le őket.
Az elkövető minden információt levehetett a filmekből: a családtagok, kutya, cica, a környék, az ajtózár. A lakcímet megadták a tulajdonosok, csak oda kellett menni és megölni a házikedvencet és lesni, ahogy megtalálják és eltemetik őket a gazdik. Aztán ők következtek.
Az indok? Uralkodni a nőn, közönség előtt...
Jó kis könyv volt, bírtam Willt, ahogy ráhangolódik az elkövető gondolataira, érzéseire és hogy ez őt mennyire zavarja. Meg sajnáltam is ezért.
Jaj, remélem, hogy nem spoilereztem el nagyon!
De Te kérdezted:P
Azért hagytam még fordulatot, ne félj! Jó olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!