Édesanyám évtizedekkel ezelőtt szeretett volna megnézni egy filmet, amit máig sem látott, és aminek címére úgy emlékszik, hogy "Sarkantyús lovag". De nem találtam sem így, sem úgy, hogy "Sarkanytús lovas". Mi lehetett az?
Nem. Mert eltorzított karikatúra az, ami a hülyeség, nem pedig a kérdésem. Nem úgy szól, hogy "hát ő se tudja a címét", sem pedig "azt se, hogy miről szól". Ez a kérdésnek nem valós bemutatása.
Azok a filmcímek pedig még csengésükben sem hasonlítanak arra, mint amit mondott, tehát még ha nem is pontosan ez, de mondjuk valaki egy általam nem megtalált, viszont - filmes rajongói voltából - őáltala ismert, mondjuk "A csizmás lovag", vagy "A sarus lovag" című filmet adna ebből az évszámból tippként, mint kevésbé köztudatban lévő filmek, az reális lehetőség volna akár. Ezért reméltem, hogy valami filmes rajongó ráismer a megadott címére a megadott kor alapján. A port.hu-t én is tudom használni. És nem bunkózni kell, ha nem megy, nem rójja fel senki, ha nem tudsz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!