Legjobb sorozatok tiniknek?
Nem olyanra gondolok mint pl. Modern család, Szívek szállodája
Inkább valami komolyabb, és újabb!
Eufória
Stranger things
A szolgálólány meséje
Én vagyok az éjszaka
Én is csak pislogok, de a 19 éves is tini.. Ám egyik sem hasonlít a kérdésben felsoroltakhoz.
Botrány :)
Csak a kérdés kifejtést kíván. Mit keres a kérdező, nem tudni, csak azt, hogy mit nem. A Tini 13-19 éves embert jelent, akik meglehetősen széles körű társaság. De valóban nem tiniknek való a got, hiába népszerű és van benne elég sok politika és társadalom szemlélet, a szolgálólány meg a jelenkori politikai helyzetben leginkább csak erős idegzetűeknek való. Mindenképpen jó sorozatok, de nem tiniknek.
Segítene, ha a kérdező azt írná le, amit keres, és nem azt, hogy mit nem. Ezzel könnyebb lenne számára sorozatokat találni.
Hiába zseniális és tiniknek való a "Kedvenc kisérleteim", nem hinném, hogy ennyire komoly dolgokra vágyna.
Mit kell hisztizni?(Tronok harca, 18+)
10 evesen olyan filmeket neztem mint pl az Ordoguzo,8. utas a halal,Holtak hajnala stb...
Tini sorozatok nem leteznek.Illetve az USA-ban hivjak azokat az agypusztiti/butito sz*rt tini sorozatnak mikor Justin Bieber masolatok vonyitanak 5 percenkent egy iskolaban,mert az trendi.
De gondolom te nem ezeket keresed.Mikor en voltam gyerek az osztalytarsnoim a Bubajos boszorkakat neztek meg ahhoz hasonlokat.Persze szerintem ezek mai szemmel vagy inkabb egy mai fiatal gyereknek nezhetetlenek,mert"regi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!