Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért utálja sok ember az...

Miért utálja sok ember az animéket?

Figyelt kérdés
Rengeteg ismerősöm hülyének néz, ha meg tudják, hogy szeretem nézni ezeket. Miből fakad az utálat?
2019. júl. 15. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Sokak számára túlságosan is eltérnek a nyugati alkotásoktól, legyen szó látványról vagy magáról a tartalomról. Én sem igazán szeretem a Japán animációkat, az elsődleges oka pedig a karakterek ábrázolásának a módja, egyszerűen nem tetszik, pedig a környezet sok esetben rendkívül igényes és kidolgozott.
2019. júl. 15. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem szeretik a műfaját. Mivel a legtöbben inkább azokért vannak oda ahol igazi emberek vannak(vagyis élőszereplős filmeket).
2019. júl. 15. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Nem az anime-ket utánják, hanem a felhigult, szexfüggő, tizenévesekből álló "rajongói táborát". Azért ez nagyon nem mindegy. A 90-es években sokkal kevesebben "utálták" az anime-t, mert nem volt mainstream és egy szűk, bár bővülő, de értelmiségi kör nézte csak. Mára ez teljesen felhigult és mainstream lett. A mainstream pedig kitermeli a hatereket.
2019. júl. 15. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Nehezen "emészthetőnek" és tucatnak tartom személy szerint a műfaj zömét.

A többi válaszoló pedig leírta amit a jelenség okairól gondolok.

2019. júl. 15. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
A weaboo közösséggel azonosítják.
2019. júl. 15. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerjük az ismerőseidet. Tőlük kérdezd meg.

Alapvetően az anime nem gyerekmese. Ezt sokan nem tudják. Az meg egy másik dolog, hogy ez ízlés kérdése, hogy ki szereti, ki nem. Nem jó másikra rá erőltetni az ízlés. De ettől hülyének nézni másokat nem kell. Szóval itt több lépcső van. Egy: nekik nem tetszik. Kettő te azt gondolod, hogy utalják. Három ezért lenéznek téged, nem fogadnak el. Négy te nem mersz velük erről beszélni, hogy miért is. Öt téged ez nagyon zavar és idegen emberektől várod a feszkó feloldását.

Mi lenne, ha 4 szemközt beszélnél velük?

2019. júl. 16. 06:05
 7/7 anonim válasza:

Szia szerintem több dolog is lehet benne:

1.simán nem tetszett nekik amit pl mutattál(ha valaki a nem túl színes világot szereti annak jó a death note,tokyo ghoul,angels of death)

2.a fanok miatt is lehet

3."Ázsiai Japán chingcungchang"(evvel én találkoztam)tehat itt fent áll szerintem a rasszizmus

Én személy szerint imádom az animeket..de aki nen szereti arra nem erőltetem

2019. júl. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!