Van egy film de sajnos nem emlékszem a nevére. Youtuben is fent volt. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Pár fiatal elutazik valami maldegrálra. ÉS ott vannak ilyen gyöngyök satöbbi. Tudom nem sok részlet de hátha valaki tudja2019. júl. 11. 03:13
1/4 anonim válasza:
Először nem értettem mit akarsz, aztán 5 perc instant röhögőgörcs következett, mikor leesett...
Az nem maldegrál, hanem Mardi Gras, és ott osztanak gyöngy nyakláncot. De ez így nagyon kevés, kb 50 filmet mondok kapásból, ami a Mardi Gras alatt játszódik és legalább egy gyöngy nyakláncot kiosztanak.
Ezek közül lesz valamelyik szerintem, nézd át a listát.
2/4 A kérdező kommentje:
"Mellbedobás" a cime. Elsem hiszem,hogy meglett. Nem tudtam leirni de örülök,hogy jót röhögtél :D
2019. júl. 12. 01:28
3/4 anonim válasza:
Nem rajtad nevettem, veled! De komolyan én is sokszor benézek dolgokat, egyszerűen a felismerés, amikor rájöttem, hogy mi az a szó, az volt ami megtört :D
4/4 A kérdező kommentje:
Megesik az ilyen :D
2019. júl. 13. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!