Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van egy film de sajnos nem...

Van egy film de sajnos nem emlékszem a nevére. Youtuben is fent volt. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Pár fiatal elutazik valami maldegrálra. ÉS ott vannak ilyen gyöngyök satöbbi. Tudom nem sok részlet de hátha valaki tudja

2019. júl. 11. 03:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Először nem értettem mit akarsz, aztán 5 perc instant röhögőgörcs következett, mikor leesett...

Az nem maldegrál, hanem Mardi Gras, és ott osztanak gyöngy nyakláncot. De ez így nagyon kevés, kb 50 filmet mondok kapásból, ami a Mardi Gras alatt játszódik és legalább egy gyöngy nyakláncot kiosztanak.

Ezek közül lesz valamelyik szerintem, nézd át a listát.

[link]

2019. júl. 11. 04:59
 2/4 A kérdező kommentje:
"Mellbedobás" a cime. Elsem hiszem,hogy meglett. Nem tudtam leirni de örülök,hogy jót röhögtél :D
2019. júl. 12. 01:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem rajtad nevettem, veled! De komolyan én is sokszor benézek dolgokat, egyszerűen a felismerés, amikor rájöttem, hogy mi az a szó, az volt ami megtört :D
2019. júl. 12. 05:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Megesik az ilyen :D
2019. júl. 13. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!