Tudtok ajánlani jó filmeket amik tinikről szólnak?
Figyelt kérdés
Elsősorban gimiben/középiskolában játszódó történetekre gondoltam, de más témájú filmeket is szívesen megnézek. Köszönöm előre is!2019. júl. 9. 14:55
1/3 anonim válasza:
A legjobb és legkultikusabb a témában a Breakfast Club, illetve a Fast Times at Ridgemont High,
Nagyon jó még a témában a Sixteen candles, Can't buy me love, Some kind of wonderful, License to Drive stb...
Aztán ugye a nagy tini film revival, azaz újjáéledés a 90-es évek végén, a legjobb egyértelműen a She's All That, illetve a nagyon komoly témákat is érintő Can't hardly wait.
Általában csak azokat írtam, amelyek nagy kultusznak örvendenek, illetve komoly sikerek lettek, persze van még rengeteg a témában.
2/3 anonim válasza:
Micsoda srác ez a lány a legjobb
3/3 anonim válasza:
2-es. 1-es vagyok. Azt tudtad, hogy ez a film csak egy feldolgozás, az eredeti a Just One of the Guys volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!