Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez az Olasz melóhoz...

Melyik ez az Olasz melóhoz hasonló film?

Figyelt kérdés
Valamikor télen láttam egy filmet ami egy bankrablás megtervezéséről és kivitelezéséről szólt, és maga a rablás nagyon hasonlított az Olasz meló rablási jelenetére, csak itt valami hiba történt és menekülniük kellett. Volt egy rendőrös szál is, aki nyomozott az elkövetők után. Elég ismert színészek is voltak benne. Tudja esetleg valaki melyik ez?

2019. júl. 4. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
talán a Jason Statham féle Banki meló? mindenesetre ajánlom figyelmedbe ha még nem láttad,mert jó film.vagy esetleg a The Town-Tolvajok városa c.film Ben Affleck főszereplésével amely szerintem hibátlan film!
2019. júl. 4. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Keress rá a Heist movie kifejezésre a neten, ott szerintem megtalálod, mármint azok között. Az Italian Job - remélem nem az ócska feldolgozást nézted meg - is Heist mozi.
2019. júl. 5. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!