Európában képes lenne működni egy olyan állam, mint Gileád a Szolgálólány meséjében?
Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 17:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen. Sot, en meg realis eselyt is latok ra, bar nem pont olyan kivitelezesben, mint a sorozatban.
2/3 anonim válasza:
Nem, teljesen képtelen hogy bármi ilyesmi kialakuljon akár itt Európában, akár az Egyesült Államokban. Sőt tulajdonképpen szerintem nagyon kevés hely van a világon ahol talán valami hasonlót létre lehetne hozni. De azok már most is csak nagyon kemény és durva diktatúraként működnek. Szóval talán Észak-Koreában meg Kínában fordulhat elő hasonló. Máshol nem igen van rá esély (jó persze van néhány muszlim ország akik még hasonló rendszert tudnának működtetni).
3/3 anonim válasza:
Szerintem orbángci és a kereszténydemokraták képesek lennének ebbe az irányba vinni az országot. Szüljünk minél több gyereket, most is ez megy. De a magyaroknak még mindig nincs meg hozzá a kedvük, ezért akár kötelezővé is tehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!