Az új Terminátor-filmben miért nem fog szerepelni Emilia Clarke?
Figyelt kérdés
Csak én nem értem? Pedig ő volt Sarah Connor legutóbb... Szerintem nagy kár érte.#Arnold Schwarzenegger #szerep #szereplő #színésznő #hiány #kiírás #Terminátor #Sarah Connor #Emilia Clarke #Terminátor: Sötét végzet
2019. júl. 2. 14:51
1/2 anonim válasza:
Amerikában hatalmasat bukott a film, még a készítése költségeit sem hozta vissza, a százmilliós határt sem lépte át a bevétel, és kritikailag sem volt siker. Az egyik főszereplő, Emilia Clarke is kiszállt a sorozatból, és bár Schwarzenegger benne lett volna a folytatásban, a gyártó Paramount ki is vette bemutatónaptárából a már 2017. májusra tervezett folytatást. A filmet csak a külföldi bevételek mentették meg-Kínában csak 110 milliót termelt-ennek ellenére a készítők kiszerettek belőle.Ennek következményeként tértek vissza az alapokhoz
2/2 anonim válasza:
Egyáltalán el sem kellett volna ennek készülnie, ahogy a fenti kolléga is írja, egy ilyen bukás után csoda, hogy leforgatják ezt a filmet... mondjuk túl sokat ne várjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!