A Tom Hollandos pokember miért nem a csuklojabol lovi a halot?
Figyelt kérdés
Lehet én neztem felre de o valami szerkentyubol lovi ki azt hiszem.2019. júl. 1. 21:37
1/6 anonim válasza:
Sosem tudott hálót kilőni a csuklójából,a képregények szerint is mindig a szerkenyűből lőtte,csak a Pókember trilógiában volt,hogy a csuklójából.Már,ha jól tudom
2/6 anonim válasza:
Mert ez az eredeti.
Sam Raimi ötlete volt, hogy termelje ő maga a ragacsot.
3/6 anonim válasza:
Na erről beszélek! Teljesen felhigult a rajongói tábor, a sok filmnéző azt sem tudja, hogy mi volt az eredeti képregényekben, mert sosem olvasott olyat!
Betiltanám, hogy olyan is nézhessen marvel filmeket, aki nem olvasott legalább 30 60-70-es évekbeli képregényt az adott témában!
4/6 anonim válasza:
3aska, sajnállak. Nagyon magányos lehetsz ennyi undoksággal a szíved mélyen. Miért ne lehetne beszélni ilyen kérdésekről? Miért kell mindenkinek vérszerződést kötnie, hogy rajongó lesz azok közül, akik csak filmet akarnak nézni? Milyen alapon ítélkezel egy átlagos ember felett?
5/6 anonim válasza:
Az átlagos ember felett mindig ítélkeznek. Az átlagembert vezeti a killer elit! A szűk réteg, akik felettük állnak. az átlag az, aki ha az elithez tartozol,dolgozik érted! Pl. ha vállalkozó vagy ő az alkalmazott! Mert nem képes többre, mert nincs igénye többre!
6/6 anonim válasza:
Nem kell betiltani semmit, mert mindkettő jó megoldás.
Az más tészta, hogy a képregényfilmek színvonala nagyon lement.
A Marvel ezzel többet is kihozhatott volna, de az évtizedig tartó építkezés mindenképp jó ötlet volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!