Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a film címe?

Mi lehet a film címe?

Figyelt kérdés

Előre letisztáznám , nem a Truman Show-ról van szó.

Lényegében, egy csávó , egyedül él egy erdőben egy kis faházban , és figyelik őt titokban. Amire emlékszem , hogy volt mikor a villanypóznát szerelték (tudom nem valami sok), meg hogy összejött egy csajjal , és mikor rájött , hogy mi is van , azt mondta a csaj,hogy ő nem emlékszik rá,mint ha csak álmodta volna az egészet. (lehet amit most irok egy másik filmből van) szétszedte a házát belűlről , és talált kábeleket , meg rejtett kamerákat amivel figyelték.

2019. júl. 1. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Szeretem a megfigyelős filmeket,de ilyenről még csak nem is hallottam. Viszont van pár elem,ami ismerős filmekből ebben a leírásban.

The Conversation, The Osterman Weekend, Enemy of the State, The Anderson Tapes... nem ezek közül valamelyik?

2019. júl. 2. 07:48
 2/2 A kérdező kommentje:

nem ilyen régi a film

2000-res években készült valószínűleg

2019. júl. 11. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!