Érdemes használni az Hbo Go-t?
A legtöbb sorozathoz és filmhez van felirat vagy szinkron.
Vannak filmek is, persze.
30 napig ingyenes az előfizetés, utána kezdesz el fizetni érte.
Én 1490 forintot fizetek havonta, de van több csomag is azt hiszem. Erre rá tudsz keresni.
Lehet kártyával vagy PayPallal fizetni. Csak egyszer megadod az adataidat, és lehúzza róla a pénzt minden hónapban.
Ha nincs fizetve, akkor nyilván megszűnik. Nem tudom a részleteket. De egy ilyen előfizetés az nem olyan, hogy minden hónapban időt kell szakítani rá, és elmulasztod meg akármi. Magától húzza le a pénzt, amíg te tudatosan meg nem szünteted.
Én igazából kiegészítőnek használom a Netflix mellé. HBO Go-n kevesebb film és sorozat van fent, de azért van jópár, ami ott megvan, Netflixen meg nincs. Szerintem magában az HBO Go nem ad megfelelő "lefedettséget". Sok komoly dráma, sok Oscar díjas film van fent, ami Netflixen nem annyira, mert a Netflix az meg inkább a populárisabb, könnyedebb filmekre, vígjátékokra, romantikus filmekre, ilyesmikre van ráállva. Persze nem kizárólagosan, mindkét oldalon vannak mindenféle filmek. A Netflix is ingyenes 30 napig, szerintem próbáld ki mindkettőt, jól kiegészítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!