Szerintetek Andrew Garfield jó választás lessz pókembernek a 2012-es filmben?
Figyelt kérdés
én Frank Dillane-ra szavaztam volna, de annak jobban örültem volna ha Maguire játsza továbbra is. Nemtudom ti, hogy vagytok vele de mintha rá öntötték volna a pókember szerepét. Nagyon Kár hogy már nem ő játsza:/2010. júl. 9. 09:16
1/9 anonim válasza:
Szerintem jó választás. Reméljük végre összehoznak egy igazi képregényfilmet mert az első 3 nem lett valami jó.
Maguire szerintem is jó volt de mivel ennek a filmnek semmi köze se lesz az eddigiekhez ezért tök mindegy, hogy kijátssza.
2/9 anonim válasza:
Frank Dillane hat meg jo h nem ot valasztottak... :)
Egyaltalan nem egy Pokember tipusu srac,ez a Gafield se egy tokeletes de azert elmegy...remelem h majd megszeretem mint Maguiret.
3/9 anonim válasza:
Garfield a képein elég bénán néz ki, de láttam tőle a Dr Parnasszus és a képzelet birodalmát és ott is fiatal srácot játszott, szerintem meglepően jól. Meg emberien is nézett ki. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz Pókemberként.
4/9 anonim válasza:
Andrew Garfield,hihetetlenül tehetséges színész,tökéletes lesz Pókembernek is. :)ha még nem láttad filmben,tudom ajánlani a Boy A c. filmet és a Sose engedj el c. filmben is nagyot alakított! :-)
5/9 anonim válasza:
Hihetetlenül jó színész, már nagyon várom a filmet.
6/9 anonim válasza:
Határozottan tökéletes választás volt.
7/9 anonim válasza:
Klasszisokkal jobb volt, mint Tobey.
8/9 anonim válasza:
nagyon tehetsèges színèsz ès új dolog kènt tünteti fel a pokembert (és ezt nem csak a két szeméèrt mondom na jo azèrt is)igazàból csak a csodálatos pókember c. filmjét láttam és sok sikert kivánok neki!!!!!!
9/9 Nirata válasza:
Szerettem a régi pókembereket is,de amikor megnéztem az újaz 1 hétig csak azt tudtam nézni!
Andrew sokkal jobban játsza Peter-t és Pókembert is
(és jobban is néz ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!